Over ons

No. 27 is een exclusieve vintagestore in Naarden Vesting. Wij verkopen kleding, schoenen, tassen en accessoires van exclusieve merken.

Innamebeleid

No. 27 richt zich op vintage items uit een hoger segment. Wij verkopen onder andere Patrizia Pepe, Etro, Citizens,Tods en Hogan.

De items die u inbrengt worden zorgvuldig bekeken, zodat alle artikelen in de winkel van zeer goede kwaliteit zijn.

U kunt uw merkkleding inbrengen op basis van consignatie. Wij hanteren de 40/40 regeling. Na verkoop van uw spullen krijgt u 40% van de verkoopprijs uitbetaald. Mochten wij uw spullen na twee maanden niet verkocht hebben, dan kunt u deze weer ophalen.

Voor het inbrengen van uw items is het fijn om een afspraak te maken, zo kunnen wij de tijd voor u nemen. U kunt uw spullen ook inbrengen zonder afspraak maar dan is er de mogelijkheid dat het te druk is om uw spullen direct te bekijken. Wij zullen dit dan op een later moment doen.

No. 27 is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw items die tijdens de verkoopperiode is ontstaan en kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor bijvoorbeeld brand, diefstal of beschadiging.

Met het inbrengen van te verkopen items gaat men akkoord met de regels zoals hierboven vermeld.

Kom een keer langs!